Житомир

Людмила Лашкул 2
              (Гімн міста Житомира)


Опоясаний Тетерів-річкою,
в ряснім цвіті садів та знамен,
в цьому древньому гордому місті
є щось вічне із давних давен!

 П Р И С П І В :

 ЖИТИ В МИРІ, ЖИТО МІРЯТЬ -
 ВСЕ ТО Є ТВОЄ ІМ`Я!
 НАШ ЖИТОМИР СВІТЛА МРІЯ -
 ВІЧНА МОЛОДІСТЬ ТВОЯ!


Слава хліба і кореня мирного,
гучність слова і дивних пісень!
Із древлянськіх лісів, з поля жнивного
підіймається новий твій день!

 П Р И С П І В :