Вспоминая Василия Ланового

Родион Евгеньевич Христовский
Ай Люся ти Люся,
На тэбэ дивлюся!
Ах Галя ти Галя,
Я тоби кохаю.
Кого визьму у жiнкi –
Решаэ то батька,
А як вин зрешаэ –
Велика загадка!

(на украинской мове)