OKRAйцi - афоризми О. Кравченка

Олег Кравченко 38
Хто розвалює минуле, того приб’є майбутнє.
*   *   *
Бог відмірює людям строк, а судді – строки.
*   *   *
При імені Самсона пригадаєш Далілу, при імені Руслана – Людмилу, а як почуєш про Юльку, одразу на умі Павло Лазаренко.
*   *   *
Людина може звикнути до всього, навіть до риб’ячого жиру.
*   *   * 
Від Рейгана – рейганоміка, від Хрущова – хрущовки, а від Кравчука – кравчучки.
*   *   *
Ми роздаємо поради іншим так голосно, що абсолютно не чуємо поради нам.
*   *   *
«Розмір має значення», – сказало Мишеня, видряпуючись з-під лапи свого друга Ведмедя.
*   *   *
«Все попереду», – казав той, хто все життя збирався жити.
*   *   *
Чортівня в усьому світі – велике зло, але наша нечиста сила все ж таки краща.
*   *   * 
Його дружина завжди має рацію, бо не дає йому вставити бодай одне слово.
*   *   * 
Не хочеш удвічі звузити свої права та втричі збільшити свої обов’язки – не одружуйся.
*   *   *
Столітня бабуся - онукові: "А в нашій юності мобілок не крали".
 
 
 © Олег КРАВЧЕНКО