Ненавиджу пiдлиз

Тамила Соло
Де ти ходив?  Яким дівкам під ноги ти кидав  серце й навіть мозок свій?
Тепер,  здурілий,  просиш допомоги в роздертого кохання . І не мрій .
Ходи собі, де ти ходив та трахав ,  де смішно й весело тобі тоді було;
Чи йди до відьом . Допоможе знахар  для кого світ кохання - западло .
З порога геть,  бо я вже  дівка також.  Сміятися навчилася без сліз,
А ти,  дивлюся я , навчився плакать ... Йди сука геть . Ненавиджу підлиз.