Deyeri var her yawin

Курбанова Наргиз Нара
DEYERI VAR HER YAWIN

\/#\/#\/#\/#\/#\/#\/#\/#\/#\/#\/#\/#

Kozlenir soyug wamlar,
Darixiram axwamlar...
Hesret meni yandirir,
Kecmiwi yada salir...
Hardadir, o genc iller!?
Duygular, duwunceler,
Gaytarardim her ani,
Kecen gunu, zamani...
Vaxt otur, artir yawim,
Agarir tek tek sacim,
Konlum ise saf galir,
Yaw artigca, canlanir.
Fesiller, iller kecir,
Dunya donur, deywshir,
Kocub gedir evladlar,
Boy atirlar neveler...
Yureyim yaman darixir,
Guhs tek yaman cirpinir...
Istemir gocalmag yagin...
Ne fergi var ki yawin!?
Deyiwse de gyoz, gashim,
Hec deyiwmir yureyim,
Istek, duygu yawayir,
Umid, arzu yawadir.
Gun geler, her wey biter,
Her omrun oz vaxti var,
Agarsa da tam bawim,
Deyeri var her yawin...

N E R G I Z