Сьогоднi ти, як сонячна весна...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«СЬОГОДНІ  ТИ,  ЯК  СОНЯЧНА  ВЕСНА...»

Весняним сонцем світяться вуста...
Зірками грає твій щасливий погляд...
Рум'янець палахкоче на щоках...
І в захваті душа, коли ти поряд...

Прекрасна ти, мов сонця благодать...
Душею гарна... Гордим силуетом...
І світлих почуттів квітучий сад
Збере всі мрії чарівним букетом...

Сьогодні ти, як сонячна весна!!!
Така ж яскрава! Ніжна! Промениста!!!
Що душу повнить іскрами добра
І серце від снігів зимових чистить...

В думках твоїх – талантів божих в’язь!!!
Але не зберігай їх «про запас»...