Сън - Сон

Мария Шандуркова
СЪН

В съня ми се яви -
целува ме, целува...
Душата ми взриви.
На утрото бях друга.

Различно всичко бе,
и вън, и вътре в мене...
Разтвори се небе
от тайнствена вселена.

Изчезна скръб и мрак
и радост ме обхвана...
Какъв чудесен свят!
И в него – ние двама!

14/16.12.2020 г.
Мария Шандуркова