Час щастя

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ЧАС  ЩАСТЯ»

Кажуть, що час весняний – час щастя...
Квітів витончених, найніжніших...
Поцілунків хмільних... І обіймів...
Кращих наспівів... Кращих віршів...

Час мрій... Посмішок ніжних жіночих...
І поривів душі найщиріших...
Подарунків щасливої долі...
Про любов найкрасивіших слів...