Ти сьогоднi всiх чаруэш...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ТИ  СЬОГОДНІ  ВСІХ  ЧАРУЄШ...»

Щік шифонові троянди...
Вуст рум’яних цвіт вишневий...
Ти сьогодні всіх чаруєш,
Як Красунечка-Весна!!!

Помахами вій розкішних,
Іскрами в очах зелених
Знаки подаєш кумирам...
Кличеш їх в весняних снах...