Все сьогоднi наймилiшим!

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ВСЕ  СЬОГОДНІ – НАЙМИЛІШИМ!!!»

Ніжний шарм тюльпанів юних...
Пролісок дзвіночки в хащі...
Гордість сонячних нарцисів...
Чистих рос таємний сплеск...

Все сьогодні – наймилішим!!!
Найчарівнішим! Найкращим!!!
ЖІНОЧКАМ – Земним Богиням
І Коханочкам Небес!!!