Свiжi фарби новоi весни...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«СВІЖИ  ФАРБИ  НОВОЇ  ВЕСНИ...»

Розсипаються дивним салютом
Свіжі фарби нової весни,
Обвивають димочком ажурним
Непримітних бруньок гарні сни...

Розфарбовують лик піднебесся...
Почуттям світло щастя несуть...
І складають пісні для принцеси...
І в садах цвітом яблунь цвітуть...

Прикрашають мрійливістю погляд...
Вогник щастя вливають в серця...
І дають закохатися знову
В лик коханий... Та в рідні вуста...