Подалi вiд стресу

Виктория 75
У крамниці продавчиня
відшукала знов причину,
щоб облаяти бабусю.
Бо сама чомусь не в дусі.

Каже: ви така повільна!
Взагалі стара та дивна.
Підняла бабуся маску
та, не визнавши поразки,

відповідь дала належну,
то ж замовкли всі бентежно!
На бабусю щось не схожа!
Володіти словом може!

Сперечатись не охоча.
Загорілись тільки очі.
Вже далеко линуть думи!
Ситуації відлуння

зараз втілить у сюжеті:
кілька створених куплетів!
Роздратує чи потішить?
Що знайде читач у в;рші???

Творчий задум поетеси
відведе її від стресу.

06.02.2021