Пишемо казку осiнню

Петренко Ольга
Чуєте? Вітер шумить...
Листя осіннє шепоче
Про дивовижну сю мить!
Радість, напевне, пророчить.

Бачите? Хмарки легкі,
Білі небес візерунки!..
Промені сонця тремкі
Пестять лице поцілунком...

Щирі, приємні чуття
З нотками світлого смутку:
Осінь, як мудрість життя,
Зважує втрати й набутки...

Вільні від марних суєт,
Сенсів чужих павутиння,
Жовтень і я, тет-а-тет,
Пишемо казку осінню...