Трiшки безглуздого

Петренко Ольга
Трішки безглуздого, дрібка таємного,
Крихта сумного і жменька приємного...
Щось випадкове, а щось передбачене.
Надбане, знайдене, іноді втрачене...
Розумом прОжите, серцем  омріяне,
Досвідом зжате, надіями сіяне...
То є життя. Із прозрінням і чарами,
З щирим і вдаваним, дійсним й примарами.