Краса у мудростi

Петренко Ольга
Краса у мудрості чи мудрість у красі?
Гармонія чуттів і образів роджає
Прекрасний всесвіт, що вражає,
Чарує душу, надихає!..
Підносить вище, вище - до Осі!

Краса у мудрості! А мудрість у любові,
Якою розливаються серця,
По вінця сповнені цілющого живця!
Стає любов картиною митця,
І щирістю бринить у поетичнім слові!

Краса і мудрість там, де є свобода!
У тому, що Господь нам посилає!
У сонці, що пливе по небокраю!
І у степах, що полином зітхають!
У вільній творчості найвища врода!

Коли у фарбах дивних яв і сон ,
Коли веде шляхами щастя СЛОВО!
І мрія здІйснена яріє веселково,
Кохання надихає знову й знову -
Краса і мудрість мовить в унісон!