В день святковий...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«В  ДЕНЬ  СВЯТКОВИЙ...»

Ароматом іскриться медвяним
День святковий... Піснями дзвенить...
І живе сяйвом снів задзеркальним...
І плекає колиску весни...

Віє радістю мрій невловимих...
Зве до крокусів перших в полон...
Дух наповнює світлом щасливим...
І дарує сердечку вогонь...