Я хмаринка

Любовь Лаутар
Світлою хмаринкою лину я до тебе,
Але вітер з півночі стрімко налетів.
Не журись, коханий, подивись у небо
І зустрінеш добрий погляд мій.
Через час і простір завітаю, любий,
Краплею кохання, краплею весни,
І тепер між нами смутку вже не буде,
Адже знаю вірно, що зустрінеш ти...