Соло природи

Юлия Захарчук
Нестримне соло у природи,
 І невгамовне діє коло
 Відтворює нові породи
 Ну і пласти нових питань.
 
 Сьогодні віхола лютує
 А завтра зводить сонце й пар
 Ніхто те коло не вгамує
 Бо серце те немов стожар
 
 Великий безкінечний простір
 Звести мости через річки
 Дістати вітром ген за прозір
 А нам зліпити радості сніжки
 
 Не зможе вік цей осягнути
 Як то зробити і сплести
 Коли на думці лиш дістати
 Зірки руками із гори.
 
 У вік нужденних льодоколів
 Коли руйнує кожну мить
 Рука нестримна до походів
 І щоб нове таке відкрить.
 
 Краса природи бавить очі
 І насолоду нам за так дає
 І нам дарує світлі ,ясні ночі,
 В морозній неземній красі