Рятiвник

Виктория 75
Завдання нагальне снігу:
притрусити хутко лід!
Впорається до обіду!
Сніжним килимом приліг!

Ковзанку закривши «тілом»,
збереже мільйони ніг!
Показавши намір ділом,
вдячні кажуть: допоміг!

Тож візит його доречний.
Довгожданий рятівник!
У напрузі були плечі.
Страх також тихенько зник.

Тільки гарні краєвиди,
заохочуючи  зір,
мальовничим білим слідом
нас чарують до сих пір.

16.02.2021    11.45