Dragostea e ca un fulger

Адриана Пчела
Dragostea e ca un fulger,
Daca vine, nu mai scapi
Parca e un parafulger
Inghimpand in inima o mie aci

Dragostea e tare oarb;,
Dar ea este ca un vis
Daca poate sa te-absoarba
Parc; e;ti ;n Paradis