о заробитчанах 040

Мичман Блэк
                "Как хорошо тебе            
                aha..."

                (цэ) Пикник, "Пентакль"

- I де ж наш Петро?

-  Він не Петро, а Педро. В Іспанію поїхав, бикам хвости крутити.

- Підпаском?

- Та ні,- матадором!