Заказное стихотворение для Сержа из Горловки

Андрей Яременко Львов
Їдуть по Львову натовські танки,
а в них сидять польські Янеки-
                Франеки.
Це нам так горлівський Серж
                напророчив-
тот,что в Россию влюблён
                очень-очень.

Та не обмежиться він бідним Львовом,
я вас запевняю,шановні панове.
Ві Львови почалось,та не закінчиться-
столиця потрібна йому,не провінція.

Проглотит он нас,как котлету на ужин,
ведь с силой нечистою,видно,дружен.
Тому пропоную,панове хороші:
берім діаманти,коштовності,гроші
і їдемо Сергія просити уклінно,
щоб він нам залишив хоч шмат
                України.