***

Татьяна Маркова 3
Не згасне світло у моїй душі,
І вогнище кохання ще палає.
Така є доля, що нас всіх єднає,
Коли біда нагряне на поріг.

Одна біда за Одною юрбою,
У кожен дім прийти не забарилась,
У скруті я сьогодні опинилась,
І як нам вижити цей рік з тобою?

Не згасне світло, вистачить на всіх.
Бо ти - моє життя, мій ЧОЛОВІК!