Поздравительные тексты-10 на укр. яз. - 10ед

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 10
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 10
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Рум’янець – мов від доторку морозу...
Вуста – розкішні, сяючі на сонці...
Та блиск в очах – грайливий, загадковий...
І всесвіт – біля ніг твоїх лежить!!!

2*
Яскравий, свіжий аромат весни хмільної
Нехай несе тебе на гарний острів щастя...
І подарує відчуття канікул літних...
І відпочинок дасть ожилої душі... \ пом’ятої

3*
Ніжні дотики з любов’ю та турботою
Всім Весняночка сьогодні посилає...
Про малу Принцесу з радістю піклується...
Розкриває їй секретики краси...

Прикрашає ясний погляд блиском сяючим...
А в душі – вишневим цвітом розквітає...
І Принцесою рум’яною любується,
Як розкішною трояндою в росі...

4*
Неперевершеним, яскравим, чистим сяйвом
Весна-красна сьогодні свято зустрічає...
Блискучий погляд творить посмішкою сонця...
І викликає захват в серці молодому...

І ти сьогодні ясну сонцю посміхнися!!!
Живи в гармонії з собою та весною...
Стань героїнею весняного роману...
Люби себе і надихай усіх навколо!!!

5*
Аромат весняний, свіжий с ноткою конвалій ніжних
Заряджає дух енергією сонця...
Вишуканий колір щастя творить в мріях дивовижних...
В серце піснею сіяючою ллється...

Ти почуй його солодкість, створену весни красою...
И поринь у рай земний квітучих яблунь...
Онови чуття прекрасні та наповни світ любов’ю...
І хай буде щастя мить тобі підвладна!!!
 
6*
Ароматну колекцію щастя
Світ весняний дарує сьогодні...
Вивільняє із серця чуттєвість...
Забезпечує розквіт краси...

Спробуй присмак весняного щастя...
Обери все найкраще для себе...
І, пізнавши відтінки любові,
Сяйво серця у всесвіт неси!!!

7*
День весняний надіями сяє...
Світлом сонячних мрій розквітає...
І покращує формулу щастя...
І відновлює всі почуття...

Стань сьогодні хмільною Весною...
З діамантовим блиском любові...
Хай у кожному погляді сонце
Творить магію всього життя!!!

8*
Розтикається сяйво весняне...
Невагоме... Яскраве... Приємне...
Гарних мрій золоте мерехтіння
Творить в кожній хвилині життя...

Ти прислухайся зараз к сердечку...
І знайди в ньому світло таємне!!!
Поділися зі всесвітом щастям
І закоханим серцебиттям!!!

9*
Розкішним кольором розписує Веснянка
Усі емоції, думки і почуття...
Рожеві дали березневого світанку...
Любов'ю сяючі, закохані вуста...

Ти доторкнися до краси її хмільної...
Все найгарніше, найважливіше візьми!!!
З теплом і вдячністю, з молитвою святою
Своїм чудовим щастям всесвіт обійми!!!

10*
Почуй Веснянки молодої свіжий подих...
І зачаруйся мрій спокусливих красою...
Яскравих промінів світінням мерехтливим...
І ніжним шармом мальовничих кольорів...

Потіш коханого чудовим ароматом,
З любов’ю створеним Весною чарівною...
Своєю посмішкою... Поглядом мрійливим...
Багатогранним спектром гарних почуттів...