Весняна перспектива

Виктория 75
Лютень, як завжди, весні на заваді.
Всесвіт надасть саме їй перевагу!
Риси ж зимові втрачають наснагу,
підпорядковані діючій владі.

Крига під сонцем зникає повільно.
З неї мерщій через всі перешкоди
вперто збігають струмочками в;ди!
Плюси погодні зростають доцільно!

Безповоротні морози лютневі.
Може, нарешті, поліпшиться настрій?
Співом пташиним розбуркає щастя!
Березень квапиться, йде до оселі.

Хоче в зелені вдягнутися перли!
Подихом теплим повітря зігріє!
Стане реальною давнішня мрія:
втіленням зрілим пророщені зерна!

Завжди у кожного є перспектива:
щоб перевтілившись, бути щасливим!!!

23.02.2021