я танула

Тамила Соло
Я танула в собі нестерпним болем
Чужою волею валялася в ногах
Бо так скучала милий за тобою
Зібравши прах усіх на світі плах
Загублених в країні нелюбові
Покинутих розлучених чужих
Я так тужила милий за тобою
Що ти не повернутися не міг.

Ось знов прокинулась в раю твоїх обіймів
Де ти нашіптуєш неначе ворожбит
Що не боїться дідька й третіх півнів
І вірю я твому
             Дивися як чудово жить .