Музика серця

Мария Верховинина
Як гарно співають птахи,
Мов щирі, весільні свахи,
І цей спів чудовий,
Всім добре знайомий.

Я була гарна, молода,
Заміж покликав тоді,
Смарагдом світилась трава,
Ми були молоді.

Одружились і весело жили,
Горя не знали, бо дуже любили.
Радість в наш дім поселилася,
Та діток двоє народилося.