Лiки вiд суму

Мария Верховинина
Коли сумно, тяжко у мене на душі,
Тоді я співаю батьківські пісні.
Перед очима тато й мамо мої.
Лагідно вони всміхаються мені.

Музику веселу гучно я включаю,
Душа радіє, настрій підіймаю.
Музика, пісні, енергію дають,
Веселі люди довше всіх живуть.

Та здоров’я пісня людям додає,
Теплота душевна в отих піснях є.
Є пісні такі, що в бій ведуть,
Воїнам наснаги, сили додають.

З піснею робота легше спориться,
І все в житті як найкраще водиться.
Пісні радість та спокій в родину несуть,
Та безмежну батьківську любов бережуть.