Спiвучi Богинi

Мария Верховинина
У центрі села будинок культури,
Там ми проводимо наші свята.
Два поверхи старої архітектури
Люди тут творчі творять дива.

Дівчата-співачки, чудові і славні
Співають народу чарівні пісні,
Марічка і Валя на кожному святі
Талант свій дарують кожній сім’ї.

Вдома вони господині чудові,
Бабусеньки добрі і матері,
Сімейного затишку берегині,
Співучі Богині славетної землі.

Ансамбль «Любава» в селі також є,
Своїми піснями він радість дає,
Нехай ще співають вони довго,
Творча нелегка у них дорога.

Артисти мої дорогі і співачки,
Солов’їні у вас голосочки,
Наснаги і щастя земного, здоров’я,
Бажаю я вам та ніякого горя!