Життя не знае вороття!

Николай Чельтер
Життя минає без затримки,
Воно не знає вороття!
Час не повзе, збігає стрімко,
Роки пірнають в небуття!

А так кортить все повернути
Та розібрати дещо так,
Щоб не хотілося забути,
Як почуттів нестачу, брак.

Нажаль життя-не кіноплівка,
Не відмотати аж ніяк,
Назад не піде і листівка,
Птахи поштові не летять!

Тож не марнуйте часу, люди!
Любіть всім серцем все життя!
Лишайтесь людяними будь де!
Цінуйте друзів почуття!