Гроза

Мария Верховинина
Гроза навкруги в степу щораз гриміла,
П’янила ніч задухою, тяжким дурманом, Блискавками небо все заполонило,
Виблискуючи вогненним покривалом.

Гриміло навкруги, аж зорі в небі похололи,
Такого грому зроду не було і прохолоди.
Вже третьої доби нас грім не забуває,
Та стрілами по небу блискавка ганяє.

Гримить блискавка, а дощу немає,
Чому так сталося, ніхто не знає,
Гроза - це небезпечне явище природи,
Бажаю вам в житті хорошої погоди!