Випускний

Мария Верховинина
До школи діти поспішають,
На них там вчителі чекають,
Вони нас вчили всі роки,
Знання вкладали на віки.

Батьки ідуть і малюки до школи
Випускники за ними поспішають.
Цей день в житті і пам’яті ніколи
Нам не забути, а роки минають…

Останній дзвоник… сльози на очах,
З дитинства діточки виходять парами,
В доросле, світле нове  вже життя,
Двері ж відкриті, будьте гарними!

Музика лунає, шкільний вальс…
Час прощання з класом та уроками
Кожен рік хвилююсь я за вас,
Хай щастить і множиться роками.