Iкона Семистрiльна

Мария Верховинина
Школа наша процвітає,
З року в рік гарнішою стає.
Найгуманнішої професії в світі,
Працюють тут талановиті вчителі.

Гурток лялько терапії в школі є,
Він надію до життя додає.
Поробки лікують, стрес знімають,
Естетичною насолодою напувають.

Квіти, ляльок, діти виробляють,
Цьому диву вчителі навчають,
Діти зробили ікону.
Ікону своїми руками!

Матінка Божа при тому,
Сім стріл у грудях тримали.
Цей оберіг від заздрощів та злості,
Добро щоб приходило в гості.

Стоїть у нас на ФПі ікона,
Подарована школярами,
І сяє моя Мадонна
Різними кольорами!

Ікона матір Божа «Семистрільна»
Є наша спасителька–цілителька.
Людей добрих вона захищає,
Щастям, радістю наділяє.

Славні дітки в нас ростуть
Хай  «Семистільна» оберігає їх путь!