Педагогiчним працiвникам

Мария Верховинина
Дорогі ви наші вчителі,
Найдорощі люди на землі!
Ви даруєте усім свої знання,
В школі ви ведете навчання.

Та скількох людей виховували ви,
Скільки їм своєї дали доброти…
Ми, батьки, шануємо всяк час,
Першу вчительку, та свій рідний клас!

Ви несете кожному душі тепло.
Та чому нам з вами дуже повезло?
А тому, що серце віддаєте дітям,
А що краще може бути в світі?

Дякуємо вам, в пояс вам уклін,
Понад школою летить журавлиний клин
 То мабуть летять янголи для вас,
Бережи Господь вчителів і нас!

Хай наснаги вам додає Господь,
Доброго здоров’я, щастя та терпіння,
В мирнім часі жити, щоб була любов,
В нашій незалежній. Гарній Україні!