Серце, чого тобi треба?

Мария Верховинина
Серце, ну що тобі, дорогеньке треба?
Ти всяк час нагадуєш мені про себе.
Я для тебе серце, майже все зробила,
Так, я в хвилюванні, за дітей, за сина.

Та чого ти, серце мене дістаєш?
Та чому ти спокою в ночі не даєш?
Чого тобі треба? Тепла вистачає…
Я зарплатню всю на тебе витрачаю.

Прошу тебе, серце, зроби мені милість,
Хоч день не турбуй мене, договорились?
Пожити нормально хочу в Україні,
Щоб правнуків виглядить в славній родині!