Божа ласка

Мария Верховинина
Коли сонце за обрій заходить,
Тоді і літня спека сходить.
Прорізує шар земний
Сонячний диск вогняний.

Природа не балує нас,
Сохне в городі рослина,
Дощик, побризскай хоч раз,
Благаю тебе, як дитину.

Дай Боже щасливу днину,
Щоб на городі вродило.
Дощик земельку помиє,
Тим вся рослина радіє.

Врожаю щоб повні комори,
Ніколи не бачити голодомори.
Хазяйкам варити, пекти,
Здоров’я усім зберегти!