Срiбний дощик

Мария Верховинина
Чарівниця моя - це зима,
Білосніжна вона королева,
Снігом землю вкрила вона,
Своїм білим, пухнастим пледом.

Із дерев білий іней злітає,
Срібним дощиком на подвір’я,
Дітвора сніжний колоб катає,
Прикрашає вітами та пір’ям.

Стоїть сніговік на шкільному дворі,
Радість яка для розваг дітворі!
Снігу чекала давно дітвора,
В сніжки погратись настала пора.

Діти сміються, радіють зимі,
З гірки летять на санчатах,
Щоки горять, ви повірте мені,
Мокрі в снігу, мов курчата.