Украинский Гарик 850

Владислав Красса
Український Ґарик 850



За мотивами І. Губермана

Як моралісти не старалися
і хід їх думки як не вився,
а хомо сапієнс вульґаріус
щось анітрохи не змінився.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".