Материнська молитва

Мария Верховинина
Пішов син на чужину
Захищати рідну Україну,
Залишивши матір стареньку,
Діток двоє та дружину-неньку.

Дожидає мати свого сина,
Дожидає воїна молода дружина.
Минає вже другий рік і третій,
Де синочку ти, найменший?

Мати плаче, серце крає,
Свого сина виглядає.
Жде і молиться за нього,
Хлопця дуже молодого.

Мати сина дожидає,
В думках його обіймає,
Слова ніжні промовляє,
Та з Господом благословляє.

А молитва материнська
Це найкращий оберіг
Та Господня Плащениця
Збереже від горя й бід.