Солдатський лист

Мария Верховинина
На службу військову забрали Івана,
А дома чекає дівчина кохана.
Щовечір листа пише юний солдат,
І як її любить, як збирає автомат.

А мрії в листах про сім’ю і людей,
Що скоро приїду, та народимо дітей.
Синочків і донечок буде по двоє,
Та щасливо жити ми будемо з тобою!

Я пам’ятаю ліс, та у лісі стежину,
По неї гуляли з тобою, єдина,
А в річці яких  карасів  ми ловили,
Купалися разом та просто чудили.

Чекай мене люба, я скоро вернуся,
Слово честі даю: на тобі одружуся.
Від кохання мого, будеш мабуть ти п’яна,
Дочекайся свого ти солдата, Івана!