9 травня

Мария Верховинина
День пам’яті та перемоги
Святкують майже всі народи.
У нас в селі традиція така:
До могил воїнів дорога пролягла.

Пам’ятник стоїть на п’єдисталі
Воїнам, що життя віддали
У боротьбі з фашистами в війну,
Шану і уклін несемо йому.

Ніхто не забуде воєнні  роки
Бо в кожній родині загиблі сини.
Вони нам мир життям завоювали,
Щоб українці не страждали.