Незалежна Украiна

Мария Верховинина
Вільна, незалежна Україна!
Навік нероздільна та любима!
Пишаюсь я тим, що живу на землі,
Та ранком іду по росистій траві.

Під ногами заблищить роса,
Блакитно - серебристі небеса,
Сонце золотисте наді мною,
Та повітря чисте, пахне вже весною!

Таку красу ти, Боже, сотворив,
Та на життя нас благословив!
Такі поля, озера, річки та ліса,
Створив для нас Всевишній там, на небесах!

Живи, працюй, а хоч, танцюй,
Господарем ти будь на ниві,
Будь незалежним, не сумуй,
Живи щасливо в Україні!