Пам ятi Гопак Галинi

Мария Верховинина
Ми ходили разом з Вами
В поетичний клуб
Там вірші читали разом
Провели досуг.

Ви художник, поетеса,
Чудова людина,
Мудра, добра і привітна
Вся Ваша родина.

Вірші гарні Ви писали
Малювали гарно,
Все життя пропрацювали
Не пройшло це марно.

Троє діточок у вас
Сиротами стали,
Ви їм душу віддали
Ми засумували.

Свічки ставимо у храмі
За Гопак Галину,
Та помолимось за неї
В тяжку цю годину.