Сльози щастя

Мария Верховинина
Для щастя багато не треба,
Щоб бачити блакитне небо.
Щасливими бачити онуків,
Дітей, що держаться за руки.

Щоб взагалі не боліло
Ні серце, ні голова,
В домі щоб кава кипіла
Та я була не одна.

Щоб затишно було і тепло,
 А сльози - від щастя й добра,
В пательні шкварчали котлети,
Та хтось би приніс торта!