Слава синам

Мария Верховинина
Прости моя мати рідненька.
Не попередив. Пішов на війну.
Тому, що не можу сидіти вдома,
Коли Україна моя в диму.

Тебе, моя мамо, я дуже люблю,
Ціную і ласку твою не забуду,
Україну , цю землю святу,
Повинен я очистити від бруду.

Її я буду міцно захищати,
Ворога в країну не пущу,
Не дозволю землю я топтати,
Честь я маю захистити рідну сторону.

Боже! Ти мені молитву підкажи,
Як мені молитись треба,
Як просити помічі у неба,
Щоб не гинули твої сини?

Посій мир і щастя на землі.
Щоб настав кінець війні!
Повертайтесь сини живі і здорові,
Щоб жито дозріло на вашому полі!

Хай щастить вам, удачі в усьому,
Мир і злагода вашому дому!
Вас водою святою кроплять
Щоб додому повернути хлоп’ят.
Ми за мир у всьому світі,
Щоб спокійно спали діти,
За радість, щастя на Землі,
Щоб Українці щасливі були!