Весна мрiйлива

Петренко Ольга
Вам теж весна нашіптує мрійливо,
Що ген розсипались підсніжників перлинки,
І скоро Мавка заведе танок грайливий
На килимі з фіалок й материнки?

Про те, що верби вже зітхають нетерпляче,
Готові котиків під сонцем розпушити!..
Ви чули? Ні?! Жартуєте, одначе!
Не можна мить такую пропустити!

Весна бринить у березневій днині,
П'янким повітрям щастя повнить груди!
До серця шепотом чарІвним лине!
Ви чуєте його? Він всюди, всюди!..