Люблю весну

Тарас Тимошенко
Чи є щось краще за весну? –
Пора яскрава всього року!
Я аромат люблю бузку;
Гуляти містом крок за кроком.

Люблю тюльпани, яблунь цвіт
І громовицю та веселку.
Пісні співає увесь світ,
І на душі так тепло й легко.

Тарас Тимошенко
10.03.2021