Червона калина

Мария Верховинина
Ой як гарно цвіте, калина червона,
Квіти пишні-парасольки біля мого двора.
Хай же будуть всі щасливі у моїй країні,
Добрі люди з щирим серцем в славній Україні.

Хай квітує калинонька з року в рік пишніше,
Український весь народ буде заможніше.
Хай забудуть люди свари та свої образи,
Мир і злагоду навіки ми здобудемо разом.

Ми бажаємо жити вільно на землі славетній,
Та пишатись поколінням молодим і літнім.
Так батьки заповідали нам на всі століття,
Україну не здолати ні за що на світі.