Украiна матiнка моя

Мария Верховинина
Я так тебе, життя, люблю
Це небо, цю траву.
Людей, село де живу,
І усим я дорожу.

Які чудові навколо поля,
Україно – матінко моя.
Безмежні, красиві ліси,
Земля дає свої плоди.

Живи співай, працюй,
А хочеш мрій, танцюй.
Будь господарем на землі.
Шануй, бережи її.

Я всім бажаю,
Безмірно і безкраю.
Щастя, миру і добра,
Любові і тепла.

Щоб земля цвіла,
Родила і кормила.
Щоб завжди розуміння, злагода,
В домівках і в державі в віках жила.