ЖУК Наталii Олександрiвнi

Мария Верховинина
Професію Ви вибрали чудову,
Та в ній, найкращих досягли висот.
Подяка від людей іде вам знову,
За щире серце, сповнене турбот.

В турботі за здоров’я пацієнтів,
Для хворих, ніби рідная сестра.
Сьогодні ми Вам зичим компліментів,
Хай зірка Ваша світить, не згаса!

Хай кожен день яскравим сонцем сяє,
Несе Вам промінь чистий, золотий.
І степовий наш край війни не знає,
Здоров’я Вам бажаєм на віки!

Нехай весна Вас радує щороку,
Кохання не згасає у душі.
Ви така гарна, дамочка нівроку,
Щастя і натхнення Вам в житті!